0

Pami nu ieu ti Ibu Bungsu Bandung, teu hilap ngahaturkeun nuhun ka ibu bungsu bandung. Mangga atuh lajeungkeun weh di Download, saaya-aya.. :)

Bungsu Bandung - Mobil Butut.mp3 (versi remix)
Bungsu Bandung - Mobil Butut.mp3 (versi tarling)
Bungsu Bandung - Talak Tilu.mp3
Bungsu Bandung - Surabi Haneut.mp3
Bungsu Bandung feat H.Dodi - Kumis.mp3


Dikirim pada 16 Juli 2009 di Bungsu Bandung
Awal « 1 » Akhir
Profile

“ Haji/Hajjah Kang Pr1 ini masih belum mau dikenal orang, mungkin masih malu. “ More About me

Page
BlogRoll
Statistik
    Blog ini telah dikunjungi sebanyak : 573.526 kali


connect with ABATASA