close -->
close
0

Alhamdulilah kenging koleksi ti aki darso sanes nu enggal tapi lumayan kangge koleksi.. :) mangga wilujeng ngadownload mp3 aki darso.
Darso - Cang Cing Cong.mp3
Darso - Kabogoh Jauh.mp3
Darso - Panganten Anyar.mp3
Darso - Duriat.mp3
Darso - Maripi.mp3
Darso - Jaman Edan.mp3
Darso - Mawar Bodas.mp3
Darso - Demi Anjeun.mp3
Darso - Tanjakan Burangrang.mp3
Darso - Ulah Ceurik.mp3
Darso - Tanjung Baru.mp3
Darso - Dina Amparan Sajadah.mp3
Darso - Dadali Manting.mp3
Darso - Sarua Jeung Bohong.mp3



Dikirim pada 21 Juli 2009 di Darso

Pami nu ieu ti Ibu Bungsu Bandung, teu hilap ngahaturkeun nuhun ka ibu bungsu bandung. Mangga atuh lajeungkeun weh di Download, saaya-aya.. :)

Bungsu Bandung - Mobil Butut.mp3 (versi remix)
Bungsu Bandung - Mobil Butut.mp3 (versi tarling)
Bungsu Bandung - Talak Tilu.mp3
Bungsu Bandung - Surabi Haneut.mp3
Bungsu Bandung feat H.Dodi - Kumis.mp3


Dikirim pada 16 Juli 2009 di Bungsu Bandung

Mangga di Download Lagu Kustian Nu Album enggal.. tong he love ngahaturkeun nuhun ka nu nyanyina... :)

Kustian - Anak Jalanan.mp3
Kustian - Budak Tunggara.mp3
Kustian - Yatim Piatu.mp3
Kustian - Marake Hp.mp3
Kustian - Kolot Modern.mp3
Kustian - Kuda Renggong.mp3
Kustian - Kariaan.mp3
Kustian - Budak Angon.mp3
Kustian - Prihatin.mp3
Kustian - Mending Ngelehan.mp3
Kustian - Potret Kalbu.mp3
Kustian - Hiburan.mp3
Kustian - Mugi Hawatos.mp3


Dikirim pada 15 Juli 2009 di Kustian
Awal « 1 » Akhir
Profile

“ Haji/Hajjah Kang Pr1 ini masih belum mau dikenal orang, mungkin masih malu. “ More About me

Page
BlogRoll
Statistik
    Blog ini telah dikunjungi sebanyak : 438.276 kali


connect with ABATASA